ПРОИЗВОДИ

Цевки

Различни видови композитни цевки се произведуваат со стандардни димензии според наведените дијаметар и должина во табела, или димензии прилагодени според вашите потреби.

Изолационите цевки се достапни во пет типови:
НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР (mm)
ДОЛЖИНА (mm)
F6-F12
500
F12-F600
1000
F12-F600
600