ПРОЦЕСИ

Наоѓаме технички решенија според ваши барања

1

Произведуваме ригидни композитни материјали

2

Приклучи се на нашиот тим!

3

Види слободни позиции

4

ТЕХНОЛОГИИ

Импрегнација

Намотување на цевки 

Пресовање на плочи

Приклучи се на нашиот тим!

Види слободни позиции →