ПРОИЗВОДИ

Цевки

Различни видови композитни цевки се произведуваат со стандардни димензии според наведените дијаметар и должина во табела, или димензии прилагодени според вашите потреби.
Изолационите цевки се достапни во пет типови:
Хартинакс
Карактеристики

Хартинакс цевките се изработени од фенолна смола и хартија во кафеава боја. Овие композитни цевки ce добиваат со импрегнација на хартија со фенолна смола, се користи метода намотување на висока температура при што смолата се сврзува со хартијата и се добива цврста и компактна хартинакс цевка. Фенолната смола, која е отпорна на висока температура и хемикалии овозможува овие производи да се карактеризираат како одлични електро изолатори кои наоѓаат широка примена во индустријата.

Состав
фенолна смола и хартија
Боја
кафеава
Димензии
Надворешен дијаметар (мм)
Должина (мм)
F6- F12
500
F12-F600
1000
F600-F1500
600
Производ
Стандард
Ознака по стандард
Pdf.
Хартинакс
DIN 7735
IEC/EN 61212
NEMA LI 1
Hp 2065
PF CP 21
XX