Кариера

"Иднината започнува денес!

Ламинати Ком постојано цели во откривање на нови таленти.

Доколку сте мотивирани и иновативни да градите кариера со нас, испратете го вашето CV на laminati@laminati.com.mk "

КОНТАКТ ФОРМА