ПРОИЗВОДИ

Цевки

Различни видови композитни цевки се произведуваат со стандардни димензии според наведените дијаметар и должина во табела, или димензии прилагодени според вашите потреби.
Изолационите цевки се достапни во пет типови:
Mикатерм
Карактеристики
Микатерм изолационите цевки се дизајнирани за употреба на високи температури и имаат одлична стабилност, отпорни се на висока температура и пламен, апсорпција на вода, одлични електро изолатори, имаат висока механичка цврстина, еколошки и без азбестен материјал. Микатерм цевките се произведени со импрегнација на висока температура на мика-хартија и силикон. Микатерм цевките се произведени со импрегнација на мика-хартија на база на московит и силиконска смола и намотување на висока температура.
Состав
Mика хартија и силикон
Боја
сребрена
Производ
Стандард
Ознака по стандард
Pdf.
Микатерм тврд