ПРОИЗВОДИ

Плочи

Плочите се произведени во стандардни формати, или формати според вашите потреби.
Плочите се достапни во шест типови:
Mикатерм
Карактеристики
Микатерм изолационите плочи се дизајнирани за употреба на високи температури и имаат одлична стабилност, отпорни се на висока температура и пламен, апсорпција на вода, одлични електро изолатори на високи температури, имаат висока механичка цврстина, еколошки и нетоксични. Микатерм плочите се произведени со импрегнација  на мика-хартија на база на мусковит и силиконска смола.
Состав
Мусковит мика-хартија и силиконска смола
Боја
Сребренеста
Димензии
Дебелина (mm)
Формат (mm)
0,5 - 100mm
1200x1000
Производ
Стандард
Ознака по стандард
Pdf.
Микатерм тврд
Микатерм флексибилен